…sen när man har skaffat körkort!

Jo, appropå att jag håller på att ta körkort. När jag väl (förhoppningsvis i alla fall) tar körkortet så blir nästa steg att skaffa en bil. Det här med bilar är ju lite nytt för mig, så så klart började jag med att kolla vad en ny bil kostar på en bilaffär. Haha, det är ju hutlösa summor, skulle behöva ta ett rejält lån för att ha råd.

Men efter lite eftertanke så kom jag på att de flesta lär ju inte ta ett lån bara för att köpa en bil, de flesta lär ju köpa sin bil begagnad. Sagt och gjort i alla fall, dags att gå ut och leta på Blocket. Sagt och gjort, vet precis vad jag ska köpa för bil nu 🙂 Snipp snapp snutt, så va sagan slutt. Näe, inte riktigt. Man måste ha en bilförsäkring och för att hitta en sådan så fick jag Googla lite, priserna skiljer sig mycket så det är definitivt värt att kolla runt lite.