Billig el håller elpriser nere under vintern

När jag fick elräkningen förra vintern höll jag på att hoppa av stolen. Man fick lust att släcka alla lampor och elektriska apparater och gå runt i mörkret för att det var så dyrt. Efter chocken jag fick så la jag ner lite mer tid än innan på att se över elpriserna och försöka se till så att jag använde mig av den leverantör som erbjöd billig el i mitt område. Det är inte så avancerat som det låter utan jag gick in på internet och började läsa på.

Då hittade jag elskling.se som jag sen använt mig av. De jämför elpriser och ser över ens situation så att man får den billigaste elen utifrån ens boendesituation. Ofta tror man inte att det kan skilja så mycket på elpriser mellan olika bolag men det gör det och jag råder alla att se över sina elavtal och elpriser och sen byta till det avtal som ger dem billigare el.